Otkup i prodaja električne energije

Kompanija Energia Solar pruža efikasno i održivo rešenje za privatne i industrijske objekte putem otkupa električne energije iz solarnih elektrana. Zahvaljujući partnerskim firmama, Energia Solar preuzima sve troškove rizika i plasmana, osiguravajući klijentima stabilnost i sigurnost u plasmanu struje.

Osim toga, kompanija nudi fleksibilne opcije plaćanja, omogućavajući vlasnicima da izaberu fiksnu cenu ili da se oslanjaju na indeksiranje na berzi. Ovakav pristup oslobađa klijente od briga oko promenljivih cena energije na tržištu. 

Otkup struje po fiksnoj ceni

Električnu energiju koju proizvedete u sklopu vaše solarne elektrane možemo otkupiti delimično ili u potpunosti po fiksnoj, unapred dogovorenoj ceni.

Otkup struje po ceni na berzi

Preko naših partnerskih kompanija možemo vam ponuditi otkup proizvodnje električne energije i po cenama koje su aktuelne na berzi.

Otkup električne energije se vrši posredstvom partnerskih firmi sa kojima imamo zaključenu poslovnu saradnju.

Postoje dva modela otkupa električne energije, jedan po kome naša partnerska firma isplaćuje fiksnu cenu koju unapred dogovormo i drugi po kome se isplata vrši na osnovu kretanja cene na zvaničnoj berzi.

Shodno vašim željama i potrebama može se otkupiti celokupna proizvodnja ili samo ono što sistem na koji je solarna elektrana priključena ne potroši.