Solarni paneli za domaćinstva

Instaliranjem solarnih panela možete koristiti znatno jeftiniju energiji, smanjujući troškove za vaš dom i porodicu. Osim toga, imate mogućnost prodaje viška proizvedene energije nazad u elektroenergetsku mrežu, čime možete ostvariti i prihod.

Solarni paneli koje koristimo su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, pružajući izvanredne performanse tokom dugog vremenskog perioda. Ovo osigurava stabilnost i kontinuiranu proizvodnju električne energije sa minimalnim održavanjem.

Brza instalacija solarnih panela i tehnologija koju koristimo čini ovaj proces jednostavnim i efikasnim. Bez dugotrajnih radova, možete brzo početi koristiti prednosti solarnih panela, smanjujući troškove energije.

Izračunajte sami i saznajte odmah
koliko vaše domaćinstvo može da uštedi
Postavljanjem solarnog sistema garantujete besplatnu struju iz sopstvene elektrane narednih 25 godina. Izračunajte precizno putem našeg kalkulatora koliko možete da uštedite.

Bez dugotrajnih radova

U zavisnosti od veličine i snage, solarne elektrane se mogu instalirati za svega nekoliko dana, što ceo proces čini čistim i pedantnim.

Garancija na opremu

Sva oprema koju koristimo prilikom montaže solarne elektrane podleže garanciji u skladu sa zakonskim regulativama.

Za početak, molimo vas da nas kontaktirate. Mi ćemo izraditi studiju izvodljivosti i isplativosti za vas. Za ovu analizu potrebni su nam vaši računi za električnu energiju, lokacija na kojoj planirate instalaciju solarnih panela, kao i vrsta materijala kojom je prekriven vaš krov.

Da, kroz model koji smo razvili, projektovaćemo elektranu po meri kako bi tačno odgovarala vašim potrebama i imala najbolji povrat uloženih sredstava.

Da, sarađujemo sa finansijskim institucijama i možemo vam pomoći u procesu apliciranja za kredit. Osim toga, pružamo podršku i savete tokom celog procesa, osiguravajući da vaša investicija bude što uspešnija i profitabilnija.

Naša partnerska firma preuzima balansnu odgovornost za vašu elektranu. Preuzimamo sve troškove i rizike plasmana električne energije, dok vama plaćamo fiksnu cenu ili cenu koja je indeksirana na berzi.

Fotonaponska elektrana se sastoji od nekoliko ključnih komponenti koje omogućavaju pretvaranje sunčeve energije u električnu energiju. Ove komponente obično uključuju:

  1. Solarni paneli: Paneli su napravljeni od fotonaponskih ćelija koje apsorbuju sunčevu svetlost i pretvaraju je u električnu energiju pomoću fotoelektričnog efekta.

  2. Montažni sistem: Ovo je struktura koja podržava solarni panel i obezbeđuje optimalnu poziciju i ugao panela kako bi maksimizovali apsorpciju sunčeve energije.

  3. Invertori: Invertori su električni uređaji koji konvertuju istosmernu (DC) energiju koju proizvode solarni paneli u naizmeničnu (AC) energiju koja se koristi u kućanstvima i industriji.

  4. Električni kablovi i spojnički materijal: Ovi delovi omogućavaju povezivanje solarnih panela sa invertorima i električnom mrežom.

  5. Merni uređaji: To su instrumenti za praćenje i merenje proizvodnje električne energije koju generišu solarni paneli.

Sve ove komponente rade zajedno kako bi stvorile funkcionalnu fotonaponsku elektranu koja može snabdevati električnom energijom domaćinstva, industrijske objekte ili druge vrste potrošača.

Koliko domaćinstvo štedi sa solarnim sistemom?

Unesite podatke u našu kalkulaciju i sistem će vam obračunati iznos uštede novca i električne energije